Over ons

Wie zijn wij?

Steffie van Assistenza

Hallo, ik ben Steffie

Waarom ik Assistenza oprichtte? Na twee jaar als bediende in bedrijven die gespecialiseerd waren in juridische en payroll ondersteuning, kriebelde het ondernemersvirus. Ik had een duidelijke eigen visie op hoe ik klanten efficiënt kan ondersteunen bij hun payroll en hr-vragen en wist hoe ik mij moest organiseren om mijn passie, een zo persoonlijk mogelijke service, te kunnen bieden. Begin 2018 waagde ik de sprong.

Mijn visie

Van een sociaal bureau mag u natuurlijk verwachten dat we u op de hoogte brengen van wijzigingen en u adviseren volgens de regelgeving en rechtspraak van uw paritair comité en/of sector. Bij Assistenza gaan we nog een stapje verder. Wij passen de regels ook toe op uw specifieke situatie en bezorgen u berekeningen, simulaties, de nodige documenten en nog meer. U vergeet iets? Geen probleem! Wij volgen uw dossiers effectief op. Hier maken wij bij Assistenza echt het verschil!

Mijn levensmotto

Met een positieve mindset kom je overal in het (professioneel) leven. Opgewekt en enthousiast vlieg ik door de dagen in mijn werk- en thuisbasis in Zoersel. Mijn tonnen energie dank ik aan een gezonde geest en een gezond lichaam. Boeken lezen en stevige wandelingen met de honden zorgen voor mijn rust- en ontspanningsmomenten. Laat zeker weten als u een keertje wil meewandelen!

Waarom met Assistenza samenwerken?

Correct, duidelijk en snel

Een correcte loonbrief, daar staan wij voor. U ontvangt uw loonverwerking binnen de 24 uur. Uw werknemers op tijd uitbetalen is zo heel gemakkelijk. Vragen over een loonbrief of een sociaal-juridische vraag? We geven u een antwoord in duidelijke mensentaal.

Direct bereikbaar

Heeft u een dringende vraag? Bij Assistenza komt u niet terecht in een wachtrij of in een overvolle mailbox. U contacteert ons op elk moment van de dag. Direct als u dat wenst. Via telefoon, mail en Whatsapp. U kiest.

Persoonlijk

Bij ons bent u geen nummer! U krijgt altijd dezelfde contactpersoon aan de lijn die uw bedrijf door en door kent. We weten wie uw werknemers zijn en begrijpen waarover het gaat als u ons contacteert.

Transparante abonnementsformule

Wij werken met een transparante abonnementsformule zodat u nooit geconfronteerd wordt met extra en onverwachte kosten. Goede afspraken maken goede vrienden!

Overtuigd van mijn verhaal?

U heeft een kmo of bent bedrijfsleider met een vennootschap? Ik kom graag kennismaken.

Benieuwd naar onze diensten?

Berekening loonbrieven

Berekening loonbrieven

Opstartbegeleiding werkgever

Opstartbegeleiding werkgever

Sociaal juridisch advies

Sociaal juridisch advies

Wat onze klanten zeggen

Contact

Algemene gegevens

E-mail: info@assistenza.be
Tel: 03 369 76 36

BE0761.496.718.

Kwikaard 86
2980 Zoersel